ANAFILAKTIK SHOK (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada dori moddalarga allergic reaksiyalar natijasida kelib chiqadigan anafilaktik shok uning oqibatlari,asoratlari ,birinchi yordam ko’rsatish ,oldini olish chora tadbirlari haqida  tushunchalar.