BANK KREDIT SIYOSATINING KICHIK VA O‘RTA BIZNESGA TA’SIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola bank kredit siyosatining kichik va o‘rta biznes (KOB) rivojiga ta’sirini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda banklar tomonidan taqdim etiladigan kreditlarning KOB faoliyatiga ijobiy va salbiy ta’siri, kreditlash shartlari, foiz stavkalari va moliyaviy barqarorlik tahlil qilinadi. Maqola natijalari KOBning moliyaviy imkoniyatlarini kengaytirish va iqtisodiy o‘sishni rag‘batlantirishda samarali strategiyalar ishlab chiqishga yo‘naltirilgan.