ZAMONAVIY ADABIYOTDA INSON VA JAMIYAT O‘RTASIDAGI MUNOSABATLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
.Ushbu maqola zamonaviy adabiyotda inson va jamiyat o‘rtasidagi munosabatlarni tahlil qiladi. Maqolada insonning ijtimoiy hayotdagi roli, adabiyotda aks etgan individual va jamiyat o‘rtasidagi ziddiyatlar, shuningdek, adabiy asarlar orqali jamiyat muammolarini yoritish usullari ko‘rib chiqilgan. Zamonaviy o‘zbek va jahon adabiyotidagi namunalar asosida insonning ichki dunyosi va uning jamiyat bilan munosabatlari chuqur tahlil qilingan.