ТИЖОРАТ БАНКЛАРИДА ОПЕРАЦИОН ХАРАЖАТЛАР АУДИТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мақолада тижорат банкларида операцион харажатларнинг мазмуни, уларнинг тузилиши ва самарадорлигини баҳолаш усуллари ёритилган. Шунингдек, харажатлар устидан аудиторлик назоратини ташкил этишнинг асосий босқичлари, миллий ва халқаро амалиётда қўлланиладиган методлар таҳлил қилинган.