IQTISODIYOTNI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA TURISTIK XIZMAT LOYIHALARILARNI BOSHQARISH (TURIZM SOHASI MISOLIDA) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida turistik xizmat loyihalarini samarali boshqarish masalalari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqotda turizm sohasida raqamlashtirish jarayonlarining imkoniyatlari va ustunliklari tahlil qilinib, loyihalarni boshqarishda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari yoritilgan. Shuningdek, turizmda xizmatlar sifatini oshirish, investitsion loyihalarni tezkor amalga oshirish va resurslardan samarali foydalanish uchun raqamli yechimlarning ahamiyati asoslab berilgan.