ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРЛАРИНИНГ СУРУНКАЛИ ИЧКИЛИКБОЗЛИК ВА ГИЁХВАНДЛИККА РЎЖУ ҚЎЙГАН БЕМОРЛАРНИ МАЖБУРИЙ ДАВОЛАШ МУАССАСАСИГА ЖОЙЛАШТИРИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Мамлакатимизда жамоат тартибини сақлаш, фуқаролар хавфсизлигини таъминлаш ва ҳуқуқбузарликларнинг олдини олиш борасида амалга оширилаётган ислоҳотлар “Инсон — қадри учун” тамойилига асосланади. Ушбу жараёнда ички ишлар органларининг таянч пунктлари ҳамда маҳалла ҳуқуқтартибот масканлари профилактика инспекторлари фаолиятини самарали ташкил этишнинг асосий институционал пойдевори ҳисобланади.1