UMUMIY OʻRTA TAʼLIM MAKTABI OʻQUVCHILARINI PEDAGOG KASBIGA TAYYORLASHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
:Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktabi o‘quvchilarini pedagog kasbiga erta va maqsadli tayyorlashning didaktik, tarbiyaviy hamda tashkiliyboshqaruv imkoniyatlari tahlil qilinadi. Masofaviy va aralash o‘qitish, “kuzatuvamaliyot–refleksiya” sikli, pedagoglar ishlarini kuzatish haqida so’z ketadi..