TA’LIM SOHASIDA PSIXOLOGIK XIZMATNI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Bugungi kunda ta’lim tizimini rivojlantirish jarayonida psixologik xizmatning o‘rni va ahamiyati tobora ortib bormoqda. Ta’lim muassasalarida sog‘lom psixologik muhitni yaratish, o‘quvchilarning shaxs sifatida har tomonlama rivojlanishini ta’minlash, ularning ijtimoiy moslashuvi va kasbiy yo‘nalishini qo‘llab-quvvatlashda psixologik xizmat muhim bo‘g‘in hisoblanadi. Shu sababli psixologik xizmatni zamonaviy talablar asosida tashkil etish dolzarb masalaga aylanmoqda.