SOCHIQ ISHLAB CHIQARISH BOʻYICHA OLIB BORILGAN TADQIQOTLARNING ANALITIK TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur ishda yurtimiz olimlari tomonidan paxta ipidan sochiq ishlab chiqarish boʻyicha olib borilgan mahalliy tadqiqotlar analitik sharhlandi.