JAHON ADABIYOTIDA ILMIY FANTASTIKA VA UNING TURLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada fantastik janr va uning turlari hamda turli asarlar janrlari bilan misol keltiriladi. Har bir fantastik janr o‘ziga xos uslubiyati, obrazlari va syujet tuzilishi bilan ajralib turishi ko‘rsatib beriladi. Maqola fantastik janrni chuqurroq tushunish va uning badiiy imkoniyatlarini yoritishga qaratilgan.