PSIXOLOGIK YORDAM KOʻRSATISHNING ZAMONAVIY USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada jabrlanganlarga va psixologik yordamga muhtoj insonlarga oʻz vaqtida amaliy yordam koʻrsatishning ahamiyati, jabrlanganlar orasida alohida eʼtibor qilinishi kerak boʻlgan asosiy xavf guruhlari haqida soʻz boradi. Shu bilan birga psixologik birinchi yordam qanday koʻrsatilishi bilan bogʻliq taklif va tavsiyalar oʻz aksini topgan.