OʻQITUVCHILAR DARS JARAYONIDA O’QUVCHILARGA PSIXOLOGIK YONDASHUVI KERAK(MI?) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada o‘qituvchilarning dars jarayonida o‘quvchilarga psixologik yondashuvining ahamiyati yoritilgan.O‘quvchilarning individual va emotsional xususiyatlarini hisobga olish, ijobiy psixologik muhit yaratish hamda samarali muloqotning ta’lim jarayoniga ta’siri tahlil qilingan.