MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA UCHRAYDIGAN IJTIMOIY MOSLASHUV MUAMMOLARINING PSIXOLOGIK SABABLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada maktab yoshidagi bolalarda uchraydigan ijtimoiy moslashuv muammolarining asosiy psixologik sabablari tahlil qilingan. Unda shaxsiy psixologik xususiyatlar, oilaviy muhit, maktab jamoasi hamda zamonaviy ijtimoiy omillarning bolalar moslashuviga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, muammolarni oldini olish va bartaraf etishda psixologik yondashuvlarning ahamiyati asoslab berilgan.