OʻZBEK ESTRADA SAN’ATIDA SHERALI JURAEVNING QOʻSHIQLARINING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola oʻzbek estrada sanʼatida Sherali Joʻrayevning qoʻshiqlarining oʻrni va ahamiyatini tahlil qiladi. Sherali Joʻrayev oʻzbek musiqasining yorqin namoyandasi sifatida tanilgan va uning ijodi oʻzbek xalqining madaniy merosiga katta hissa qoʻshgan. Maqolada uning qoʻshiqlarining mavzulari, uslubi, xalq orasida qozongan shuhrati va oʻzbek estrada sanʼatiga taʼsiri koʻrib chiqiladi.