MEDIATEKA BILAN ISHLASHDA KOMPYUTERNING PERIFERIK USKUNALARINI ULASH VA SOZLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada mediateka bilan ishlash jarayonida kompyuterning periferik uskunalarini ulash va sozlash masalalari yoritilgan. Periferik qurilmalar — printer, skaner, proyektor, audio va video uskunalar — ta’lim jarayonida samarali foydalanish imkonini beradi. Maqolada ushbu qurilmalarni to‘g‘ri ulash va sozlash usullari, shuningdek, ulardan foydalanishning o‘quv jarayoniga ta’siri haqida ilmiy-amaliy xulosalar keltiriladi.