MODELLASH, ANDOZA TAYYORLASH, GAZLAMAGA ANDOZA JOYLASHTIRISH VA BICHISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada kiyim-kechak ishlab chiqarishda modellash, andoza tayyorlash, gazlamaga andozalarni joylashtirish va bichish jarayonlari haqida so‘z yuritiladi. Bu jarayonlar tikuvchilik texnologiyasida muhim o‘rin egallaydi va tayyor mahsulotning sifatini belgilaydi. Maqolada texnologik bosqichlarning mazmuni, ularning o‘zaro bog‘liqligi hamda amaliy ahamiyati yoritilgan.