DASTURIY TAʼMINOTNI OʻRNATISHNING NAZARIY VA AMALIY JIHATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada dasturiy taʼminotni oʻrnatishning nazariy asoslari, texnologik bosqichlari, zamonaviy amaliyoti va taʼlim jarayonidagi oʻrni tahlil qilinadi. Operatsion tizim va amaliy dasturlarni oʻrnatish jarayonida qoʻllaniladigan metodlar, xavfsizlik tamoyillari hamda foydalanuvchi ehtiyojlarini qondirish imkoniyatlari ilmiy asosda yoritiladi. Shuningdek, dasturiy taʼminotni oʻrnatish bosqichlarining texnikiqtisodiy samaradorligi, muammolari va ularni bartaraf etish yoʻllari haqida fikr yuritiladi.