HANS KRISTIAN ANDERSEN ERTAKLARINING BADIIY TAHLILINING BOLALAR TARBIYASIDA O’RNI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Hans Kristian Andersenning hayoti davomida ko‘rgan qiyinchiliklari yozgan asarlarida aks etgan. Ertaklaridagi bolalarning obrazlari, bolalarning dunyoqarashi, fikrlash doirasi hamda o‘sha davrdagi yashash sharoiti tushunarli va sodda qilib tasvirlangan.