OLIY MAKTAB PEDAGOGIKASIDA TAʼLIM SIFATI NAZORATINING PEDAGOGIK MEXANIZMLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada – pedagogika oliy taʼlim muassasalarida taʼlim sifati innovatsion boshqaruvining samarali mexanizmlarini bo‘yicha ilmiy asoslangan tavsiyalar ishlab chiqishdir. Shuningdek, pedagogika oliy taʼlim muassasalarida taʼlim sifati monitoringi borasida sifat menejmenti munosabatni shakillantirish ahamiyatini aniqlash, ulardan ta’lim jarayonida maksimal samaradorlik bilan foydalanish usullarini taklif qilish hisoblanadi.