PEDAGOGIK JAMOANING PSIXOLOGIK MUHITI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik jamoaning psixologik muhiti tushunchasi, uning ta’lim-tarbiya jarayoniga ko‘rsatadigan ta’siri hamda jamoa ichidagi shaxslararo munosabatlarning o‘rni yoritilgan. Maqolada, shuningdek, ijobiy psixologik muhitni shakllantirish omillari, nizolarni boshqarish va pedagogik hamkorlikning samaradorlikka ta’siri tahlil qilingan.