ZAMONAVIY 4K MODELI (AR, VR) VA AI GA ASOSLANGAN GAMIFIKATSIYA PLATFORMASI ORQALI BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA MUSIQA O‘QITISH METODIKASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu ishda zamonaviy 4K modellari (AR – kengaytirilgan reallik, VR – virtual reallik) va sun’iy intellekt (AI) ga asoslangan gamifikatsiya platformasi orqali maktabgacha ta’lim muassasalari o‘quvchilariga musiqa o‘qitish metodikasi ko‘rib chiqilgan.