DIFFERENSIAL TENGLAMALAR VA ULARNING AHAMIYATINI O’RGANISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada differensial tenglamalar va ularning fan va texnikadagi ahamiyati  haqida qisqacha bayon qilingan.