RAMALARGA TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqola ramalarga texnik xizmat ko‘rsatishning ahamiyati, texnik xizmat turlari va samarali foydalanish usullari haqida umumiy ma’lumot beradi. Shuningdek, texnik xizmat ko‘rsatishning xavfsizlik va uskunaning xizmat muddatini uzaytirishdagi roli ko‘rib chiqiladi.