MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA PEDAGOGIK KENGASH FAOLIYATINI SAMARALI TASHKIL ETISH VA TAKOMILLASHTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida pedagogik kengash faoliyatining taʼlim sifatini oshirishdagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Pedagogik kengashning huquqiy, tashkiliy va amaliy jihatlari tahlil qilinib, uning taʼlim-tarbiya jarayonini boshqarishdagi markaziy boshqaruv organi sifatidagi funksiyalari asoslab berilgan.