AGROTURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA QISHLOQ XO‘JALIGI AYOLLARINING O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada agroturizmni rivojlantirishda qishloq xo‘jaligi ayollarining tutgan o‘rni, ularning iqtisodiy, ijtimoiy va madaniy hayotdagi faolligi ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan. Agroturizm qishloq hududlarida bandlikni oshirish, aholi daromadlarini ko‘paytirish hamda milliy qadriyatlarni saqlab qolishda muhim omil sifatida qaraladi.