O’QUVCHILARDA O’Z JONIGA QASD QILISH HOLATLARINING KELIB CHIQISHI HAMDA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilar orasida o‘z joniga qasd qilish holatlarining yuzaga kelish omillari, ularning psixologik sabablari hamda oldini olish va bartaraf etish bo‘yicha samarali psixologik yondashuvlar yoritiladi. Maqolada o‘smirlik davridagi emotsional beqarorlik, ijtimoiy muhit ta’siri, oilaviy munosabatlar va ta’lim jarayonining o‘rni tahlil qilinadi hamda amaliy psixologik yordam yo‘nalishlari ko‘rsatib beriladi.