FIZIKA DARSLARIDA NAZARIY VA AMALIY BILIMLAR INTEGRATSIYASINI TA’MINLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada fizika fanini o‘qitishda nazariy qonuniyatlarni amaliy tajribalar bilan bog‘lashning uslubiy asoslari yoritilgan. Texnikumlarda fizika fanining o‘rni, o‘quvchilarning mantiqiy fikrlashini rivojlantirish va laboratoriya mashg‘ulotlarini tashkil etishning innovatsion usullari tahlil qilingan.