O‘ZBEKISTONNING ENG YANGI TARIXIDA PROFESSIONAL TA’LIM TIZIMINING ISLOH ETILISHI VA UNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning eng yangi tarixi davrida professional ta’lim tizimida amalga oshirilgan islohotlar, texnikum va kollejlar faoliyatining tarixiy bosqichlari hamda zamonaviy ta’lim standartlarining joriy etilishi tahlil qilinadi. Pop tumani misolida kasb-hunar ta’limining jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni yoritilgan.