OTA-ONALARNI TA'LIM JARAYONIGA JALB ETISHI BO'YICHA PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK ISH MAZMUNI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
maqolada oilada |bola shaxsini tarbiyalash, bolaning asosiy shaxsiy fazilatlarini rivojlantirish, uning axloqiy va ijobiy salohiyatini shakllantirishda oilani ta'siri. Bola oilada sevishni, chidashni, quvonishni, hamdard bo'lishni o'rganishi ko’rib chiqiladi.