O’QUVCHILARNI TADBIRKORLIK KOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH VA SALOHIYATINI BAHOLASH . (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada  o’quvchilarga tadbirkorlik haqida ma’lumot berish, tadbirkorlikning mamlakatimizda rivojlanishi ko’nikmalarini shakillantirish . G’oya va imkoniyatlarning farqi, iqtisodiyotni rivojlantirish, kichik bizness va o’quvchilarni bizness rejalarida nimalarga e’tibor berish bo’yicha ko’rsatmalar keltirilgan.