SANOAT KORXONALARIDA INVESTITSIYA SAMARADORLIGIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada sanoat korxonalarida investitsiya samaradorligiga ta’sir etuvchi ichki va tashqi omillar tizimli ravishda tahlil qilinadi. Tadqiqot jarayonida moliyaviy, ishlab chiqarish, innovatsion, boshqaruv va makroiqtisodiy omillarning investitsiya natijadorligiga ta’siri ilmiy asosda yoritiladi hamda samaradorlikni oshirish bo‘yicha amaliy takliflar ishlab chiqiladi.