ELEKTR JIHOZLARI UCHUN TAYANCH VA KARKASLARNI CHILANGARLIK USULIDA TAYYORLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada elektr jihozlari uchun tayanch va karkaslarni chilangarlik usulida tayyorlash jarayonining texnologik jihatlari, qo‘llaniladigan asbob-uskunalar hamda ishlab chiqarish bosqichlari tahlil qilinadi. Shuningdek, metallga ishlov berish jarayonida aniqlik, mustahkamlik va xavfsizlik talablarini ta’minlash masalalari yoritiladi. Tayyor mahsulot sifatini oshirish hamda ishlab chiqarish samaradorligini ta’minlash bo‘yicha amaliy tavsiyalar keltiriladi.