UYGA CHAQIRILGAN TEZ TIBBIY YORDAM VAKILLARINING VAZIFALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada uyga chaqirilgan tez tibbiy yordam vakillarining vazifalari atroflicha tahlil qilingan.