HOMILADORLIK DAVRIDA OG‘RIQ QOLDIRUVCHI VOSITALAR: XAVFSIZLIK VA TAVSIYALAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada Homiladorlik davrida og‘riq qoldiruvchi vositalar: xavfsizlik va tavsiyalar atroflicha tahlil qilingan.