DUAL TA’LIM TIZIMIDA INGLIZ TILINI O‘QITISHNING METODIK ASOSLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada dual ta’lim tizimi sharoitida ingliz tilini o‘qitishning metodik asoslari keng yoritilgan. Dual ta’limning nazariy mohiyati, uning amaliyot bilan integratsiyalashgan xususiyatlari hamda ingliz tilini kasbiy yo‘naltirilgan holda o‘qitish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Ingliz tilini o‘rgatishda kommunikativ, kompetensiyaviy va faoliyatga yo‘naltirilgan yondashuvlarning dual ta’limdagi o‘rni ilmiy asoslanadi.