DUAL TA'LIMDA INGLIZ TILINI BAHOLASHNING ZAMONAVIY USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada dual ta’lim tizimida ingliz tilini baholashning zamonaviy usullari tahlil qilinadi. Dual ta’lim sharoitida o‘quvchilarning nazariy bilimlari va amaliy ko‘nikmalarini aniqlash uchun innovatsion baholash usullari muhimdir. Maqolada formatif, summativ, kompetensiyaga yo‘naltirilgan baholash, elektron testlar, portfelyo va loyihaviy baholash tizimlari o‘rganiladi. Baholash jarayonida pedagogik va texnologik vositalar, o‘quvchilar motivatsiyasini oshirish mexanizmlari, o‘quv natijalarini tahlil qilishning samarali metodlari keltiriladi.