AL-XORAZMIY VA ABU RAYXON BERUNIY HAYOTI VA IJODI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada Al-Xorazmiy va Abu Rayxon Beruniy hayoti va ijodi haqida chuqurroq tushunchalar beriladi.