SQL GA KIRISH. SO‘ROV TURLARI.NAMUNANI CHEKLASH. SARALASH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
:Ushbu maqolada SQL ga kirish, so‘rov turlari, namunani cheklash, saralash haqida chuqurroq tushunchalar beriladi.