ASALARILARNING MAHSULOTLARI VA ULARNING SHIFOBAXSHLIK XUSUSIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu tezisda asalari olasidan olinadigan mahsulotlar bilan tanishtirishi, asalari mahsulot shifobaxshlik xususiyatlarini, asal xillari va ularning tarkibini o‘rganish ta’minlaydi.