ALEKSANDR FAYNBERGNING ‘VARAQ’’ SHE’RIDA IJOD VA SO’ZGA BO’LGAN MUHABBAT (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada Aleksandr Arkadayevich Faynberg hayoti va ijodi, uning "Varaq" she'ri, she'rning asosiy mazmuni haqida maʼlumotlar beriladi. Shuningdek, she'rda qoʻllangan har bir soʻzni tahlil qilish orqali shoirning yuksak mahorati ochib beriladi.