MAISHIY GUBKALARDA ANIQLANGAN DOMINANT MIKROORGANIZMLARNING TAKSONOMIK VA BIOLOGIK TAVSIFI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada universitet talabalari yotoqxonalaridagi oshxona shimgichlarining mikrobial ifloslanish darajasi va ularning sanitariya-gigiyenik holati tahlil qilindi. Tadqiqot jarayonida bir yotoqxonadan olingan shimgich namunalari bakteriologik usullar yordamida tekshirildi hamda ulardagi umumiy mikroorganizmlar soni, shartli-patogen va patogen bakteriyalar mavjudligi baholandi.