"DIPLOMATIYA TILI: SIYOSIY TARJIMADAGI "NOZIK NUQTALAR" VA "STRATEGIK XAVFLAR" (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada siyosiy matnlar tarjimasining o‘ziga xosligi, ushbu jarayonning nozik jihatlari hamda tarjimonning siyosiy xushyorligi kabi dolzarb masalalar muhokama qilinadi. Siyosiy diskursda terminologik aniqlik va diplomatik etikaning o‘rni tahlil etiladi.