YOSHLAR ONGIDA ZAMONAVIYLIK VA MILLIY QADRIYATLAR: GLOBALLASHUV SHAROITIDA TAHLIL (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada globallashuv sharoitida o‘zbek yoshlarining zamonaviylik va milliy qadriyatlar o‘rtasidagi muvozanati tahlil qilinadi. Tadqiqot yoshlarning ijtimoiy xulq-atvori, ma’naviy tarbiyasi va madaniy identiteti qanday shakllanayotgani hamda milliy qadriyatlarni saqlash omillarini ko‘rsatadi. Maqola yoshlar ongida yuzaga keladigan ziddiyatlar, zamonaviylik va an’anaviylik uyg‘unligi hamda global madaniyat bilan integratsiya jarayonlarini yoritadi.