TARBIYANING MAQSAD VA VAZIFALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
ushbu maqolada har bir jamiyat uchun muhim ahamiyatga ega bo’lgan eng dolzarb masala tarbiya, uning maqsad va vazifalari, tarbiyaga oid asarlardagi ibratli fikrlar va ularning bugungi kun ta’lim tizimidagi o’rni haqida yoritilgan.