KASSA APPARATLARI VA TO‘LOV TERMINALLARINING ZAMONAVIY TURLARI VA ISHLASH PRINSIPLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada kassa apparatlari va to‘lov terminallarining zamonaviy turlari, ishlash prinsiplari va amaliy qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Shuningdek, elektron va onlayn kassa tizimlari, POS-terminalar va mobil to‘lov texnologiyalarining tijorat va ta’lim jarayonidagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi.