BOLALAR KIYIMIDA RANGLARNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada ranglarning bolalar psixofiziologiyasiga ta’siri, kiyim tanlashda rang gammasining ahamiyati va estetik tarbiyadagi o‘rni tahlil qilingan. Ranglarning bolalar kayfiyati va xulq-atvorini shakllantirishdagi xususiyatlari ilmiy asoslangan holda yoritib berilgan.