TAZYIQ VA ZO‘RAVONLIKKA UCHRAGAN BOLALARGA PSIXOLOGIK YORDAM (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tazyiq va zo‘ravonlikka uchragan bolalarning psixologik holati, ularning ruhiy jarohatlari va ularni bartaraf etish yo‘llari ilmiy asosda tahlil qilinadi. Zo‘ravonlikning bolalar ongiga, hissiy rivojlanishiga va ijtimoiy moslashuviga ta’siri, shuningdek, psixologik yordamning mazmuni, bosqichlari va samarali usullari yoritiladi. Maqola yakunida amaliy tavsiyalar beriladi.