“BADOYE’ UL-BIDOYA” DEVONIDAGI “KO‘NGLUM” RADIFLI G‘AZALLAR TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Alisher Navoiyning g‘azallarida qofiya va radifning qo‘llanishi, o‘ziga xosligi, radifning g‘azal badiiyatida tutgan o‘rni, shoir badiiy niyatining, she’rdagi asosiy g‘oya va mazmunning ochib berilishidagi ahamiyati tahlil qilingan.