AMIR TEMUR BUYUK DAVLAT ARBOBI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Amir Temur va uning boshqaruvi davridagi ijtimoiy-madaniy hayot hamda ma’naviy taraqqiyot omillari o‘rganilgan. Temuriylar davri ilmiy va badiiy muhitining o‘ziga xos tomonlari tahlil qilingan.