TEXNIKA VA UNING ZAMONAVIY ISHLAB CHIQARISHDAGI ROLI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada texnikaning jamiyat hayotidagi o‘rni, uning ishlab chiqarish jarayonlariga ta’siri va zamonaviy texnologiyalar yordamida ishlab chiqarish samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, avtomatlashtirish, robototexnika va sun’iy intellekt tizimlarining sanoatdagi ahamiyati tahlil qilingan